Thaimassage göteborg he thaimassage tyresö

thaimassage göteborg he thaimassage tyresö

hej alla thaimassage fantaster o ni andra tänker berätta lite om dom att man blir erbjuden HE det första man gör har INTE hänt på ngn av. Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur . 5st i Göteborg hittills och på alla ställen utom ett har jag erbjudits HE. Salong Fandee i Tyresö, är det någon som vet vart tjejen, Fandee som startade stället finns nu? Senaste gångerna jag har varit där har det varit.

Thaimassage göteborg he thaimassage tyresö - sex ställningar

Men det verkar ju finnas massa ställen där. På en thaimassagesalong köper jag en massage och det handlar mer om spänningen när man inte vet om eller vad som erbjuds. Kontakta SVT Nyheter Väst. thaimassage göteborg he thaimassage tyresö

Videos

Phamai Thaimassage Salong Fandee i Tyresö, är det någon som vet vart tjejen, Fandee som startade stället finns nu? Senaste gångerna jag har varit där har det varit. Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur . 5st i Göteborg hittills och på alla ställen utom ett har jag erbjudits HE. Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i 5år. Allt startade under vintern då det bestämdes att vi skulle starta vår egen salong. I maj hittade.

0 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *